در مصرف شیر بهجای شکر از شیرینکنندههای طبیعی مانند موز و عسل استفاده کنید.
اگر میزان استفاده از کاکائو در شیر در حد کم باشد مشکلی در تأثیر مثبت آن ایجاد نمیکند.
برخی از افراد با نوشیدن شیر حالت نفخ پیدا میکنند میتوانند به شیر مقداری چای و عسل اضافه کنند. اما نباید شیرچای به صورت عادت درآید . یکی از مشکلاتی که در اثر مخلوط کردن شیر با چای بهوجود میآید، کاهش ارزش تغذیهای شیر است. اگر فردی برای دریافت ریزمغذیهای موجود در شیر که مهمترین آنها کلسیم است، شیرچای مصرف میکند، باید بداند که ارزش تغذیهای شیر مصرفی او تحت تأثیر ترکیبهای موجود در چای مانند پلیفنولها و کافئین قرار میگیرد و تا حد چشمگیری پایین میآید.
فراموش نکنید که شیر همراه با وعده غذایی اصلی تداخل غذایی ایجاد میکند و جذب شیر کمتر میشود، همچنین خوردن شیر همراه با فرآوردههای غذایی حاوی آهن مانند گوشت اشتباه است زیرا آهن و کلسیم در صورتیکه هم زمان مصرف شود همدیگر را دفع میکنند.