مقالات

آشنایی با انواع لبنیات و طبع آنها

طبع لبنیات

در این مقاله میخواهیم به آشنایی با انواع لبنیات و طبع آنها بپردازیم.

قبل از انتخاب ماده لبنی، بهتر است در ابتدا در مورد سردی و گرمی مزاج آنها اطمینان حاصل کنید. برخی از غذاها و حتی محصولات لبنی، مزاج متفاوتی دارند که در صورت هماهنگ نبون با مزاج فرد مصرف کننده، ممکن است مشکلاتی را برای فرد ایجاد کنند. در ادامه به مزاج فرآورده‌های لبنی مختلف اشاره می‌کنیم. داشتن آگاهی کافی در رابطه با مزاج این محصولات به شما کمک می‌کند که لبنیات مصرفیتان را با دقت بیشتری انتخاب کنید.

همچنین اطلاع از مصلح های هر کدام از لبنیات به شما کمک میکند تا با خیال راحت لبنیات دلخواه خود را مصرف کنید.

 

پنیر تازه گاوی نمک زده دارای مزاج سرد و خشک

مصلح آن : مغز گردو، آویشن، ‌عسل، نعناع خشک، سبزی‌های معطر

 

پنیر کهنه نمک زده دارای مزاج گرم و خشک

مصلح آن : گردو و عسل و آویشن و نعناع خشک و سبزیهای معطر

 

خامه دارای مزاج سرد و تر

مصلح آن : عسل

 

دوغ و ماست دارای مزاج سرد و تر

مصلح آن : نمک،زنیان، نعناع، آویشن، سیر، کاکوتی، سیاه‌دانه، پونه، کشمش، گل سرخ

 

سرشیر دارای مزاج سرد و تر

مصلح آن : عسل

 

شیر پاستوریزه دارای مزاج سرد وتر

مصلح آن : عسل، ‌گلاب، شکر و خرما

 

شیر محلی تازه دارای مزاج گرم و تر

مصلح آن : عسل، ‌گلاب، شکر

 

قرا قروط (قرقورت) دارای مزاج سرد وخشک

مصلح آن:  انواع فلفل، زیره، سیاه‌دانه

 

کره دارای مزاج گرم و تر

مصلح آن : عسل، شکر، ادویه قابضه، نمک

 

کشک دارای مزاج سرد و خشک

مصلح آن : گلنگبین، سیر، نعناع خشک، پونه کوهی

 

ماست چکیده نمک زده دارای مزاج گرم و تر

مصلح آن : مغزگردو، آویشن، ‌عسل، نعناع خشک، سبزی‌های معطر

 

پنیر بز دارای مزاج سرد

مصلحات آن : گردو و پیاز و سبزیهای معطر

 

شیر بز دارای مزاج سرد وتر

مصلحات آن ؛ عسل

 

ماست چکیده بدون نمک دارای مزاج سرد وتر

مصلحات آن : گردو ٬ نعناع ٬سبزیهای معطر و آویشن

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *